Mökkivarauskalenterit

Julkaistu:

Liiton lomakohteiden varauskalenterit avautuvat sunnuntaina 8.12.2019 klo 18 alkaen.

Eri kohteiden varauskalentereiden avautuminen aloitetaan tasan klo 18:00 ja varauskalentereiden linkittäminen tapahtuu teknisesti noin viiden minuutin aikana, jonka jälkeen varausten tekeminen eri lomakohteisiin on mahdollista. Varauskalenteri ohjautuu varaamisen yhteydessä Maksuturvan (Svea) palveluun, jonka kautta lomakohteen varausmaksu maksetaan. Varausta ei siis voi tehdä ilman maksua.

Koska varausjärjestelmän käyttöönotto tapahtuu viikonloppuaikana, niin käyttäjätukea varaamiseen ei voida antaa. Lähtökohtaisesti varausjärjestelmässä eri lomakohteiden varauskalenterit löytyvät kunkin lomakohteen oman sivun alaosasta. Kalenterissa on merkitty vihreällä värillä varausten mahdolliset aloitusajat (kuvassa malli).

Lomakohteiden huolto- ja siivousjaksoille ei varauksia voi tehdä. Nämä huoltojaksot on merkitty kalentereihin vuoden 2020 osalta.

Kuvassa on perusnäkymä varauskalenterista.

Eri kohteilla on omat varaussääntönsä.

  • Himos su-to, to-su
  • Tahko su-to, to-su
  • Ruka su-su
  • Muonio päivävaraus max 7pv (liiton kautta lisäpäivät)
  • Säkylä 1-3 päivävaraus max 7pv (liiton kautta lisäpäivät)

Asiasanat

Sinua voisi kiinnostaa myös

  • Artikkeli : Uudet verkkosivut

    Julkaistu:

    Vankilavirkailija.fi -sivustouudistus valmistuu nyt marras-joulukuun vaihteessa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että liiton www-sivustopalvelu siirtyy uudelle palveluntarjoajalle. Keväällä 2019 tehdyn kilpailutuksen perusteella vankilavirkailija.fi-sivuston uusimisen toteuttajaksi valittiin Avoine Oy.