JHL:n jäsenetuudet VVL:n jäsenille

VVL on Julkisten- ja Hyvinvointialojen liitto JHL r.y:n yhteisöjäsenliitto. VVL:n jäsenenä voit käyttää kaikkia JHL:n jäsenetuja, joita on todella paljon erilaisia.

JHL:n laaja jäsenetuvalikoima löytyy tämän linkin kautta: https://www.jhl.fi/jasenyys/jasenedut/

Ohjeita:

  1. Nesteen bensaedun saat käyttöösi VVL:n yhteiskäyttöisellä jäsennumerolla 001895. Tarkemmat ohjeet Nesteen puhelinsovelluksen käyttöön löydät JHL:n jäsenedut sivuilta.
  1. Muut alennukset saat käyttöösi:
  • joko VVL:n jäsenkorttia näyttämällä (VVL:n jäsenkortissa on myös JHL:n logo)
  • tai käyttämällä erillistä varauskoodia, jotka löytyvät JHL:n jäsenedut sivuilta.
  1. JHL:n omien lomakohteet (Suojalan maja, Koskenpään lomakylän kohteet ja Vierumäen huvilat) varataan JHL Lomavaraamon kautta. JHL Lomavaraamo vaatii rekisteröitymisen ja siinä yhteydessä jäsennumeron. Ohjeet ja tunnuksen voit pyytää toimistonhoitaja Ritva Laitiselta.

    JHL:n nettisivuilla kohdassa Jäsenyys -> Jäsenedut -> Lomapaikat on myös Laakasalon loma-asunto ja Levin lomahuoneisto. Näiden kohteiden varaukset hoidetaan muiden kuin JHL:n lomatoiminnan toimesta, niiden osalta pitää olla yhteydessä sivuilla mainittuihin yhteyshenkilöihin.

    Näiden lisäksi JHL:n Holiday Clubin lomaosakkeiden lomaviikkojen arvontaan voi myös osallistua halutessaan. Näistäkin saat lisätietoja toimistonhoitaja Ritva Laitiselta.

HUOM: VVL:n oma liittovakuutus on IF/Kalevassa, joten JHL:n sivuilla olevat vakuutusasiat eivät koske VVL:n jäseniä, kaikki muut edut kyllä.

Lisätietoja toimistonhoitaja Ritva Laitiselta, puh. 09-25223400, sähköposti: ritva.laitinen@vankilavirkailija.fi